Milieu

Duurzaam! daar gaan wij voor!      

Na jaren zoeken in de hele wereld naar een duurzame oplossing voor het verminderen van afval (de weggooi maatschappij) en het gebruik van chemicaliën zijn wij op Nanocoating uitgekomen. Nanocoating geeft een bescherming tegen weersinvloeden, vuil, water en zorgt ervoor dat materiaal veel minder onderhevig is aan oxidatie en corrosie. Dit betekent dat het object veel langer mee gaat en dus een besparing oplevert. Daarnaast blijft het object langer schoon zodat minder hoeft te worden schoon gemaakt.

De volgende stap was een Nanocoating vinden met de volgende eigenschappen: bescherming bieden voor langere tijd, reukloos, kleurloos,  makkelijk aanbrengen, easy-to-clean, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Na wederom veel onderzoek en testen van de diverse Nanocoatings hebben wij nu een Nanocoating waar wij volledig achter staan en waar wij onze naam aan durven verbinden: 3C Nanocoatings. Elke Nanocoating ( er is voor nagenoeg elk oppervlak een specifieke Nanocoating ) heeft bovenstaande eigenschappen en afhankelijk van de soort coating, een werking van vijf tot vijftien jaar!

Missie

3C Camper Custom Care geeft om de natuur, de schone lucht, het groene gras. Wij willen een steentje bijdragen aan een beter milieu. De 3C Nanocoatings zijn duurzaam, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Het is reukloos, onzichtbaar, niet tastbaar en beschermt tegen water, vuil, oliën en vetten. Maar wat voor ons het belangrijkste is: het is zeer duurzaam, de coating kan wel tot 15 jaar werkzaam zijn. Dit betekent minder schoonmaken, besparen op water, geen of heel weinig schoonmaakmiddelen en er zijn zeker geen chemische middelen meer nodig om de ondergrond schoon te maken vanwege de vervuiling. De ondergrond zal niet meer oxideren en corroderen, en zal minder snel verkleuren. Het draagt bij aan een beter milieu.

 

 

© 2019 - 2020 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel