Nanocoating Steen+ 500ml

Vorige Artikel 43 van 46 Volgende
€ 49,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Nanocoating Steen+ 500ml

Algemeen. Deze coating is ontworpen om met name poreuze ondergronden zoals natuursteen, water- en vuilafstotend te maken. Het water trekt niet meer in het oppervlak maar blijft erop liggen of loopt er langs  naar beneden. De  hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie en water niet hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongemaakt (indien nodig), door met een flinke waterstraal schoon te spuiten ("Easy-To-Clean" effect). De Nanocoating Steen+ kan op alle poreuze ondergronden zoals natuursteen, terracotta, aardewerk en plavuizen worden toegepast. De eigenschappen van Nanocoating Steen+ zijn:  Sterk hydrofoob en oleofoob(water- en vuil afstotend), sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, biologisch, extreem duurzame werking en milieuvriendelijk. Vocht trekt niet meer in het materiaal zodat het object z'n natuurlijke uitstraling behoudt. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn teneinde de maximale duurzaamheid van de Nanocoating Steen+ te behalen.

Houd er rekening mee dat als plavuizen worden behandeld, de duurzaamheid van het looppad zal verminderen alnaar gelang er intensiever gebruik van wordt gemaakt. De gedeelten die zijn versleten( geschuurd ) door het vele lopen kunnen zonder probleem weer worden behandeld, alleen schoon, droog en vetvrij maken is voldoende voodat de Nanocoating aangebracht kan worden. 

Handmatig sprayen, mogelijk meerdere keren sprayen om de ondergrond volledig waterdicht te maken. Het oppervlak blijft “ademen”, het wordt dus niet afgesloten. Indien het object in de buitenlucht staat en er is een "achterkant" dan dient de achterkant ook volledig te worden voorzien van Nanocoating Steen+ om de negatieve werking van de luchtvervuiling via die kant geen kans te geven.

Volledige uitharding na 24 uur.

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Steen+
Inhoud 500ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik ca 20 m²
Toepassing alle soorten steen
Behandeling sprayen of rollen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel