Nanocoating Solar 250ml & Pre-coat 250ml

Vorige Artikel 40 van 46 Volgende
€ 79,95 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Solar 250ml & Pre-coat 250ml

Pre-coat 250ml

Dit product wordt aangeraden voordat de Nanocoating wordt aangebrachtHet is belangrijk dat de ondergrond grondig wordt gereinigd en ontvet om de maximale duurzaamheid van de Nanocoating te bevorderen. Pre-coat is een drie-in-één produkt dat reinigt, ontvet en ontsmet. Het kan op bijna elke ondergrond worden toegepast. Indien u niet zeker bent kunt u een klein stukje proberen dat niet in het zicht is. Hou er rekening mee dat het echt schoonmaakt, op andere dan glazen oppervlakken kan de originele kleur iets terugkomen. Tot dusver zijn bij ons geen problemen bekend.

Pre-coat bevat 99,9% alcohol, het is een licht ontvlambare vloeistof, daarom niet roken en uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet in de ogen sprayen, niet morsen op de huid en kleding, niet inademen of innemen en beschermende kleding voor ogen en handen.

Zorgvuldig sprayen, ook in de hoeken, goed inwrijven, even laten intrekken/drogen en daarna met een schone doek afnemen. Als het oppervlak ernstig is vervuild, kan deze handeling nogmaals worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de Pre-coat volledig is gedroogd. Zijn er vlekken zichtbaar dan is de ondergrond nog niet helemaal ontvet en zal de aktie nogmaals moeten worden herhaald totdat het resultaat naar wens is.

Nanocoating Solar 250ml

Uitermate geschikt om zonnepanelen mee te beschermen tegen regen, vuil, zuur en weersinvloeden. Vanwege de vernetting van de Nanocoating is het oppervlak vele malen gladder en kunnen de vuildeeltjes zich niet hechten op het oppervlak.De zonnepanelen blijven langer schoon vanwege het afparelende effect van de Nanocoating. Een flinke regenbui is voldoende om de panelen volledig te ontdoen van vuil en aanslag. Dit betekent dat de energie-opbrengst van de zonnepanelen veel langer op hetzelfde niveau blijft.  Na verloop van tijd zal echter door de luchtvervuiling het effect minder worden maar dan is het schoonmaken van de zonnepanelen heel makkelijk, zonder toepassing van schuurmiddelen, het "Easy-To-Clean" effect.

Eigenschappen: sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend (het sluit dus niet af) en het heeft een extreem duurzame werking.

Wij adviseren vóór het aanbrengen van de Nanocoating eerst te onvetten met de Pre-coat, dit is een drie-in-één oplossing dat reinigt, ontvet en ontsmet. Daarna secuur de Nanocoating aanbrengen met een microvezeldoek op het gehele oppervlak. Vervolgens met een schone doek uitpoetsen.

Volledige uitharding na 24 uur.

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Solar & Pre-coat
Inhoud 250ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing zonnepanelen
Behandeling met schone doek inpoetsen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel