Nanocoating Solar 100ml

Vorige Artikel 37 van 46 Volgende
€ 32,95 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Solar 100ml

Uitermate geschikt om zonnepanelen mee te beschermen tegen regen, vuil, zuur en weersinvloeden. Vanwege de vernetting van de Nanocoating is het oppervlak vele malen gladder en kunnen de vuildeeltjes zich niet hechten op het oppervlak. De zonnepanelen blijven langer schoon vanwege het afparelende effect van de Nanocoating. Een flinke regenbui is voldoende om de panelen volledig te ontdoen van vuil en aanslag. Dit betekent dat de energie-opbrengst van de zonnepanelen veel langer op hetzelfde niveau blijft.  Na verloop van tijd zal echter door de luchtvervuiling het effect minder worden maar dan is het schoonmaken van de zonnepanelen heel makkelijk, zonder toepassing van schuurmiddelen, het "Easy-To-Clean" effect.

Eigenschappen: sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend (het sluit dus niet af) en het heeft een extreem duurzame werking.

Wij adviseren vóór het aanbrengen van de Nanocoating eerst te onvetten met de Pre-coat, dit is een drie-in-één oplossing dat reinigt, ontvet en ontsmet. Daarna secuur de Nanocoating aanbrengen met een microvezeldoek op het gehele oppervlak. Vervolgens met een schone doek uitpoetsen.

Volledige uitharding na 24 uur.

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Solar
Inhoud 100ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing zonnepanelen
Behandeling met schone doek inpoetsen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel