Nanocoating Glas+ 250ml & Pre-coat 250ml

Vorige Artikel 34 van 46 Volgende
€ 60,95 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Glas 250ml & Pre-coat 250ml

Pre-coat  250ml

Dit product wordt aangeraden voordat de Nanocoating wordt aangebrachtHet is belangrijk dat de ondergrond grondig wordt gereinigd en ontvet om de maximale duurzaamheid van de Nanocoating te bevorderen. Pre-coat is een drie-in-één produkt dat reinigt, ontvet en ontsmet. Het kan op bijna elke ondergrond worden toegepast. Indien u niet zeker bent kunt u een klein stukje proberen dat niet in het zicht is. Hou er rekening mee dat het echt schoonmaakt, op andere dan glazen oppervlakken kan de originele kleur iets terugkomen. Tot dusver zijn bij ons geen problemen bekend.

Pre-coat bevat 99,9% alcohol, het is een licht ontvlambare vloeistof, daarom niet roken en uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet in de ogen sprayen, niet morsen op de huid en kleding, niet inademen of innemen en beschermende kleding voor ogen en handen.

Zorgvuldig sprayen, ook in de hoeken, goed inwrijven, even laten intrekken/drogen en daarna met een schone doek afnemen. Als het oppervlak ernstig is vervuild, kan deze handeling nogmaals worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de Pre-coat volledig is gedroogd. Zijn er vlekken zichtbaar dan is de ondergrond nog niet helemaal ontvet en zal de aktie nogmaals moeten worden herhaald totdat het resultaat naar wens is.

Nanocoating Glas 250ml

Algemeen. Deze coating is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen ("Easy-To-Clean" effect).

Toepassing. Salontafels, bloemenvazen, brillenglazen, smartphone, tablet, televisie, laptop, winkelruiten, woningruiten. De coating is uitermate geschikt voor bovenstaande glasoppervlakken, omdat het anti-statisch is zal bijvoorbeeld het beeldscherm van de televisie of laptop  veel minder snel stoffig worden. 

Eigenschappen. Sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, extreem duurzame werking.

Verwerking. Wij adviseren ontvetten met Pre-coat, dit wordt op dezelfde manier verwerkt als de Nanocoating. Secuur het gehele oppervlak reinigen met Pre-coat, ook goed de hoeken behandelen, een paar minuten laten drogen en daarna wordt de Nanocoating Glas aangebracht. Sprayen en met een microvezeldoek het gehele oppervlak raken met de Nanocoating. Volledige uitharding na 24 uur.

 

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Glas+ en Pre-coat
Inhoud 250ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op elk glazen oppervlak met name autoruiten
Behandeling met schone doek inpoetsen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel