Nanocoating Glas+ 100ml & Pre-coat 100ml

Vorige Artikel 33 van 46 Volgende
€ 33,99 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Glas+ 100ml & Pre-coat 100ml

Pre-coat 100ml

Dit product wordt aangeraden voordat de Nanocoating wordt aangebrachtHet is belangrijk dat de ondergrond grondig wordt gereinigd en ontvet om de maximale duurzaamheid van de Nanocoating te bevorderen. Pre-coat is een drie-in-één produkt dat reinigt, ontvet en ontsmet. Het kan op bijna elke ondergrond worden toegepast. Indien u niet zeker bent kunt u een klein stukje proberen dat niet in het zicht is. Hou er rekening mee dat het echt schoonmaakt, op andere dan glazen oppervlakken kan de originele kleur iets terugkomen. Tot dusver zijn bij ons geen problemen bekend.

Pre-coat bevat 99,9% alcohol, het is een licht ontvlambare vloeistof, daarom niet roken en uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet in de ogen sprayen, niet morsen op de huid en kleding, niet inademen of innemen en beschermende kleding voor ogen en handen.

Zorgvuldig sprayen, ook in de hoeken, goed inwrijven, even laten intrekken/drogen en daarna met een schone doek afnemen. Als het oppervlak ernstig is vervuild, kan deze handeling nogmaals worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de Pre-coat volledig is gedroogd. Zijn er vlekken zichtbaar dan is de ondergrond nog niet helemaal ontvet en zal de aktie nogmaals moeten worden herhaald totdat het resultaat naar wens is.

Nanocoating Glas+ 100ml

Deze coating is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen ("Easy-To-Clean" effect).

De Nanocoating is uitermate geschikt om aan te brengen op autoruiten. Bij een bepaalde rijsnelheid is met regen de ruitenwisser nauwelijks nodig, het regenwater loopt aan de zijkanten van de voorruit weg. Bij ijsvorming op de ruit kan dit zonder al te veel moeite verwijderd worden.

Eigenschappen. Sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, extreem duurzame werking afhankelijk van het gebruik van de ruitenwissers. De voorruit zal met enige regelmaat opnieuw van de Nanocoating moeten worden voorzien omdat de ruitenwisser over het oppervlak schuurt waardoor op den duur de Nanocoating z'n duurzame werking verliest. De zijruiten en de achterruit zullen echter wel duurzaam zijn voorzien van Nanocoating

Wij adviseren de autoruiten vooraf te ontvetten met Pre-coat. Pre-coat is een super reiniger, ontvetter en ontsmetter in één. Sprayen op de ruit, inpoetsen met een microvezeldoek, goed alle hoeken raken en even later intrekken. Daarna met een schone doek uitpoetsen. Als de ruiten heel erg vies zijn kan de handeling nogmaals worden verricht, net zo lang tot het gewenste resultaat is bereikt. Als de ruiten volledig schoon zijn kan op dezelfde manier met een schone doek de Nanocoating Glas+ worden aangebracht. Ook nu weer even wachten en daarna uitpoetsen totdat de hele ruit glanst.

Volledige uitharding na 24 uur

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Glas+ en Pre-coat
Inhoud 100ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op elk glazen oppervlak met name autoruiten
Behandeling met schone doek inpoetsen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel