Nanocoating Glas+ 250ml

Vorige Artikel 32 van 46 Volgende
€ 49,90 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Glas+ voor bus, trein en vrachtauto ruiten

Deze coating is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen ("Easy-To-Clean" effect).

De Nanocoating is uitermate geschikt om aan te brengen op autoruiten. Bij een bepaalde rijsnelheid is met regen de ruitenwisser nauwelijks nodig, het regenwater loopt aan de zijkanten van de voorruit weg. Bij ijsvorming op de ruit kan dit zonder al te veel moeite verwijderd worden.

Eigenschappen. Sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, extreem duurzame werking afhankelijk van het gebruik van de ruitenwissers. De voorruit zal met enige regelmaat opnieuw van de Nanocoating moeten worden voorzien omdat de ruitenwisser over het oppervlak schuurt waardoor op den duur de Nanocoating z'n duurzame werking verliest. De zijruiten en de achterruit zullen echter wel duurzaam zijn voorzien van Nanocoating

Wij adviseren de autoruiten vooraf te ontvetten met Pre-coat. Pre-coat is een super reiniger, ontvetter en ontsmetter in één. Sprayen op de ruit, inpoetsen met een microvezeldoek, goed alle hoeken raken en even later intrekken. Daarna met een schone doek uitpoetsen. Als de ruiten heel erg vies zijn kan de handeling nogmaals worden verricht, net zo lang tot het gewenste resultaat is bereikt. Als de ruiten volledig schoon zijn kan op dezelfde manier met een schone doek de Nanocoating Glas+ worden aangebracht. Ook nu weer even wachten en daarna uitpoetsen totdat de hele ruit glanst.

Volledige uitharding na 24 uur

 

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Glas+
Inhoud 250ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op elk glazen oppervlak met name autoruiten
Behandeling met schone doek inpoetsen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel