Nano Protech Auto 150ml

Vorige Artikel 10 van 46 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Nano protech Auto

Toepassingen

Dit unieke product is ontwikkeld voor de bescherming van voertuigen die onder de zwaarste omstandigheden worden geëxploiteerd. Beschermt metalen tegen alle vormen van vocht. Effectief tegen agressieve zuren en zouten. Beschikt over uitstekende smeereigenschappen en voorkomt kraken en piepen van bewegende delen. Voorkomt defecten door corrosie en slijtage. Ideaal voor het conserveren van uw voertuig.

Eigenschappen

De unieke NANOPROTECH formule dringt snel onder vocht en roest en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. NANOPROTECH vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen
vocht en corrosie. Deze film is slijtvast en biedt uitstekende smering op bewegende delen. Veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen en diverse oplosmiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Oppervlak of onderdeel inspuiten op een afstand van 20 tot 30 cm. Voorbehandeling van het oppervlak is niet noodzakelijk. Door de hoge capillaire werking van de NanoProtech formule zal het product ook effect hebben als het wordt aangebracht op een vochtige of vuile ondergrond. De beste werking wordt echter verkregen op een schoon oppervlak. Na de activatieperiode van 10 tot 15 minuten kan het overtollige residu worden afgenomen. Volledig effect wordt binnen 24 uur bereikt. Verbruik 50ml/m2. Aanbrengen bij -20°C tot +35°C. Behoudt eigenschappen bij -80°C tot +140°C. Effectief voor minimaal 1 jaar na behandeling (afhankelijk van condities van applicatie en gebruik). Indien nodig behandeling herhalen.

© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel