Nanocoating Kunststof 100ml

Vorige Artikel 35 van 46 Volgende
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Kunststof voor alle kunststof oppervlakken 

Algemeen. Deze coating is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen ("Easy-To-Clean" effect).

Toepassing. Alle kunststof ondergronden. 

Eigenschappen. Sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, extreem duurzame werking.

Verwerking. Wij adviseren ontvetten met Pre-coat, dit wordt op dezelfde manier verwerkt als de Nanocoating. Secuur het gehele oppervlak reinigen met Pre-coat, ook goed de hoeken behandelen, een paar minuten laten drogen en daarna wordt de Nanocoating Glas aangebracht. Sprayen en met een microvezeldoek het gehele oppervlak raken met de Nanocoating. Volledige uitharding na 24 uur.

 

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating Kunststof
Inhoud 100ml
Bescherming ogen, huid, kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op elk kunststof oppervlak
Behandeling sprayen, daarna uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel