Nano Protech Electric Auto 150ml

Vorige Artikel 8 van 46 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Nano Protech Electric Auto

Toepassing

Nano Protech Electric is speciaal ontworpen om electrische apparatuur te beschermen tegen alle vormen van vocht. Effectief tegen zuren en zouten. Voorkomt oxidatie, kortsluiting en storingen. Herstelt functionaliteit van componenten die zijn aangetast door vocht. Verlengtde de levensduur van apparaten en componenten.  

Eigenschappen

Nano Protech Electric heeft de unieke eigenschap snel onder het vocht, vuil en roest door te dringen en vult de kleinste scheuren en poriën op moleculair niveau. Het vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze filmlaag werkt isolerend, voorkomt lekstroom, is sluitvast en kan effectief worden toegepast op bewegende onderdelen. Veilig voor glas, metaal, rubber, plastic, keramiek, lak en verf. Vrij van siliconen.

Gebruiksaanwijzing

Geen voorbehandeling nodig, kan op vuile en vochtige ondergrond worden aangebracht. Nier gebruiken op apparaten onder spannning. Activieringsperiode is 10-15 minuten, volledig effectief na 24 uur. Aanbrengen tussen temperatuur van -20°C tot +35°C.

 

© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel