Nanocoating Glas 100ml

Vorige Artikel 27 van 46 Volgende
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Nanocoating Glas voor ruiten, smartphone, tablet en televisie

Algemeen. Deze coating is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen ("Easy-To-Clean" effect).

Toepassing. Salontafels, bloemenvazen, brillenglazen, smartphone, tablet, televisie, laptop, winkelruiten, woningruiten. De coating is uitermate geschikt voor bovenstaande glasoppervlakken, omdat het anti-statisch is zal bijvoorbeeld het beeldscherm van de televisie of laptop  veel minder snel stoffig worden. Het wordt afgeraden om op gebruikte douchedeuren aan te brengen ivm de huidschilfers die op de deur blijven plakken en heel moeilijk zijn te verwijderen.

Eigenschappen. Sterk hydrofoob en oleofoob, sterke anti-hechting eigenschappen, onzichtbaar, geurloos, UV-verkleuring vertragend, bestand tegen temperatuurschommelingen, dampdoorlatend, extreem duurzame werking.

Verwerking. Wij adviseren ontvetten met Pre-coat, dit wordt op dezelfde manier verwerkt als de Nanocoating. Secuur het gehele oppervlak reinigen met Pre-coat, ook goed de hoeken behandelen, een paar minuten laten drogen en daarna wordt de Nanocoating Glas aangebracht. Sprayen en met een microvezeldoek het gehele oppervlak raken met de Nanocoating. Volledige uitharding na 24 uur.

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Nanocoating GLAS
Inhoud 100ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op elk glazen oppervlak
Behandeling sprayen en daarna met schone doek uitpoetsen
© 2019 - 2021 3C Camper Custom Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel